c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Monday, 27 June 2011

E-Day : pintu hadiah..

pintu hadiah??okay..so lame...

hari sabtu hr tuh plan tuk cr door gift berjalan lancar sperti yg dirancang..tgok!! betul kata en.fahmi, kalu nak kuar kena plan awal2..takder la klam kabut...huh..*igtkan dri sendri*

aku kuar ngan win.. house-mate merangkap room-mate juge...hehehe

kami gerak dalam kul 10am..g bekpes dulu..kena isi perut..biar mental stabil skit..kang beli2 time lapar, lain yg aku beli...



kami bekpes kat warong blakang opis aku..sedap ns lemak dier..


lepas bekpes kami trus gerak ke puchong..ke destinasi utama hr nih..nak beli balang kaca tuk door aku nanti...win tolong setting GPS..pinjam ajo..pinjam kat bf si win..heheh...thanks yer ody...


ni la dier...QualityPack..kat plaza puchong..walaupun guna GPS but still sesat...so kampung aku nih...hahhaha...1st time guna GPS..biasala..suka melawan pe GPS ckap..ha..kan dah sesat...tapi akhirnyer..jumpa jugak...happy gler...


amoi ni la yg layan aku masa tuh..mula2 dah target nak beli per..tapi, bila si amoi ni tunjukkan balang2 yg lain..tetiba jatuh cinta plak ngan yang lain..huh...kira2 punya kira, still dlm bajet...so aku pilih yg tuh..


aku pilih yg square tuh...santek sgt..kat mata aku la...tak tau la korang macam maner...


hr tuh kan aku ada print wat sample tuk sticker tag, so aku try la kat balang tuh..Hmmm..cam okay jer...nanti dah masuk reben pe segala nanti, lagi better kot...huhu..tgu je la...


bila dah stuju, amoi ni pun wat bil...


aku pun bayor la...sgt puas hati...kemudian aku trus gerak ke kajang..nak survey utk kejadah apa yang aku nak letak dalam balang cumel tuh...

kat jalan reko ni, aku dah biasa, sbb dulu study kat bangi..so, peluang tuk sesat pun takder la...insya'allah...dgn belagaknyer, aku suh win simpan GPS bf dier tuh...huhu...


ni la kedai borong yg aku maksudkan..awal2 lagi aku dah pesanngan win...jaga nafsu kalu masuk kdai borong nih..silap2 aku tak beli, dia yang borong lebih...


ha...kan aku dah cakap...ko tgok..rasa macam dalam syurga makanan...huhu..


bila dah decide nak beli per, trus suh mat bangla ni tolong ambilkan..sbenarnyer, tolong pegang bakul jew...


oleh kerana kami amek byk...dapat gak la diskaun...sikit, but still puas hati..

so skang nih, setel dua perkara tuk door gift tuh..tinggal benda2 nak hias jew...kami trus trun bandar kajang carik reben..Hmmm..hampa ....tak jumpa...tapi kami sempat benti minum jap kat sini..


dah minum, kami gerak ke mines..nak carik reben yang aku bekenan tuh...


punya sesak la paking, tetiba nampak 1 paking yang org segan nak masuk...huhu..sempit sgt..nasib baik la kau seekor savvy...muat2 jew...susah payah aku paking, tapi tak dapat gak reben tuh..Hmmm..hampa wat kedua kalinya...

penatkan baca??aku pun penat gak nulisnyer...secara kesimpulan nyer, aku puas ht sgt dapat setelkan 60% utk pintu hadiah door gift nih....

dgn la la la nyer aku pun pulang ke rumah....

13 comments:

Miss Wai said...

dear, this post meant a lot for me, sbb sy sdg cari balang kaca jgk untuk wedding door gift. boleh tak nak tahu harga yang botol square tu? sorry if susahkan awak.. but, kalau ianya murah saya nak ke sana sndiri... thanks a lot

wawaiyus.blogspot.com

izzy said...

dear.. nak tanya.. kedai yang jalan reko tu kat mana ye.. mcm menarik sgt2...

tq

irzelina@gmail.com

eli ahmad said...

Hi dear,

Would i mind to share ma nak pegi ke kedai borong balang kaca di Puchong tu and kedai borong di jalan Reko tu? I'm getting married soon.so nak cari barang utk doorgift jugak.appreciate f you bole tlg..Thanks so much..;)

cik enul said...

eli ahmad, giv me ur email dear..nanti i email..

Finy Bubb said...

hye boleh pm sy adress kedai balang tu and kedai brg for door gift.
thank youuuu :)

finybubb@gmail.com

Haslina Zukani said...

Salam bole x email to me harga balang kaca n alamat kedai.tq for sharing...cukup bermakna

lina_zukani@yahoo.com

zarina said...

boleh bg direction kedai borong gula2 jln reko tu kat mana?i tggl kat jln reko gak..xpenah jumpa pun.

Najwa Sarah said...

nak direction ke kedai borong gula2 tuh
email plz...
mns_lifeart@yahoo.com

Anis said...

Hi.nk direction ke kedai borong gula2 tu pls. Email ke eris710@gmail.com
Tq

misz lehaz said...

Salam eli..nk tnyer address tmpat beli borong balang kaca kat puchong..pm me.
peacenur_87@yahoo.com
tq2..:)

Nurul Huda Senin said...

Salam... bleh share lokasi kedai kaca kat puchong tuh... brape bajet sebj balang kaca.. ? Bleh email .. nhuda1478@gmail.com tq...

Ardini Sophia said...

salam...saya pun nak info seperti komen2 di atas...hikss...mekaseh

loverlinie@gmail.com

Zihan Safira said...

Salam..dear,can u pls email to me the drction to kdai balang kaca tu? n blh sya tau x brp hrga utk sblng balang kaca tu? ni email sy,tqvm !!! <3
zihanto_purplegurlz@yahoo.com