c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Tuesday, 28 June 2011

18 jun 2011 yg lalu... Part I

okay, dah nak hujung bulan 6 dah..tapi still tak review majlis sanding alang 18 jun yg lepas.. semuanya gara2 penyakit M.A.L.A.S.

skang ni mood nak update majlis tersebut baru ada..M.A.L.A.S nak tulis..see, stil ada lagi penyakit tuh..aku tau korang bukan nyer nak baca pun...kan?kan?kan?ngaku je la...kita layan gambo je la yer...


ni la alang n kak ain...aku pun tak tau la ni tema apa kat umah aku nih...konpius di buatnyer...



masa majlis hr tuh, famly en.Fahmi dtg juge....happy gler aku..ye la..ni 1st time mak ayah aku n mak ayah dier b'jumpa...tp tak dapat la bersembang sgt...


ha...yang ni adik en.Fahmi... dik pi...yg sbelah tuh, bakal kak ipar dier...


pantang bergambar..mana2 pun jadi...



yg ni plak...en.Fahmi ngan bakal tunang dier.. *adoiyai...syg kamoo sgt2*


 ni la mak abah en.Fahmi...garang kan muka ayah en.fahmi..siyes..aku mmg takut skit ngan abah dier ni...


yg ni plak adik bongsu en.Fahmi..daus namanyer..sbenarnyer ada sorang lagi adik pompuan en.Fahmi yg tak dtg..walaupun tak smua dtg, aku still hapy dorang sudi dtg umah aku ni... ~~~wiiiii... mood happy gler masa tuh...

kesimpulannyer kat sini, entry aku kali ni dah tak macam riview majlis kawen alang aku..ni macam sesi mempekenalkan famly en.Fahmi atau lebih mudah lagi, riview tentang aku...huhuhu...biarla blog aku..la la la..

sbenarnyer, aku takder gamba majlis sanding alang aku lg la..bukan tak mau letak...ni pun aku dpt dr dikpi...dia bwk camera masa dtg umah aku hr tuh..aku amek kat dier jer.. *cubaan utk men-cover line sendrik*

nanti kita tgu part II yer..masa tuh byk lagi gamba aku upload...so, tungguuuuuu...
*P.E.R.A.S.A.N. macam la ada yg tertunggu2...cettt!*

3 comments:

Q said...

Wah, sesi berkenalan masa kenduri yer?hihi betui2, blog sendiri, sukati lah nak tulis per pon kan?hahah

zimie said...

hai cik enul, ehhh baru perasan awk link blog saya.thankssss.ok now my turn plak link your blog.hihi goodluck in preparing dear!!

cik enul said...

Q : hehe..tak sempat berbual pun ngan mak ayah sy...kira macam pre-merisik la..huhu

zimie : welcm dear..thanks jugak...hehehe...