c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Monday, 12 March 2012

pembekal bunga tiruan

salam..

hey tawan2....
happy monday bluesssss.....

hari ni nak story
katmana aku borong bunga
tuk gubahan hantaran 

aku borong di sini..


macam mana aku tahu kedai ni...??
ha...
aku nak beterima kasih
kat sorang blogger niyh..
tapi aku mintak maaf sgt2
sbb aku tak jumpa link blogger tuh

masa aku blog walking, 
blogger tuh postkan entry masa dia g kat kdai niyh..
so aku pikr, 
why not try carik kat sini,
sbb dr gamba2 kat entry dia tuh,
mmg byk pilihan...

anyway, ni web dier...

masuk2 je kat bahagian bunga2
aku dah macam kena rasuk..!!!


subhanallah...
byk nyer bunga..
ada yang mahal...
dan yg paling penting ada yang murah..
murah means super cheap!!!
hehhee...

bunga2 yg ada potongan harga,
bukan lah bunga2 yg cikai okayh...
smua nya cantek2..
still lagi up todate tau...


paling murah 4jambak, RM10
maybe its sound
" ala...harga biasa jer.."

tapi..seriously...
cuba korang pergi tgok sendri...
mmg menggiurkan..


sumpah aku cakap
mmg tak rugi travel
dari klang ke balakong..
en.Tunang pun sgt happy...
dapat bunga chanteq n murah..!

dia kata,
"boleh dtg lagi niyh.."
Yeaaayyyyyyyy!!!
suke!uhuhu

lupa nak citer
*sbb tak penting pun
aku g kedai borong nih after
g Klang, jumpa WP...

makanya,
barang2 hantaran aku n en.Tunang, DONE!!!
Alhamdulillah...

p/s : misi menggubah di teruskan di Ipoh nanti yer...hehehhe

12 comments:

Nisa Dawi said...

cik enul, Nisa pun suke datang kedai ni...dekat je ngan Nisa..=)
murah2 kan...

bunga kita sama la yang sunflower tu...4jambak rm10.tapi Nisa kaler krim..heehe

Ecah Ecot said...

ha..boleh gi jugak ni...hehe

ciksusu said...

wah bestnye..mesti mcm taman bunga kan dln kedai tu..
nak g la! tQ enul 4 da info;)

cik enul said...

nisa,
ntah2 dr blog kamu yg sy jumpa pasal kedai niyh..hehhee

ecah,
pergi jgn tak pergi..

ciksusu,
takder la sampai macam taman bunga..hehehe..tapi pilihan bunga dia tak terlalu pack yang sampai kita susah nak buat pilihan...memilih dgn hati yg gumbira...hahhaha

Nisa Dawi said...

hehehe..bukan dari blog sy..=) sebab sy pun pernah jumpa dalam satu blog dulu..pastu kebetulan kedai tu dekat dengan rumah kawan, trus lupekan link blog tu...:P

eh eh, ttbe rase cam kacang lupakan kulit..:P

cik enul said...

nisa,
owh..bukan ea..okay..misi mencari diteruskan..huhu

ekabukanmakcikkau. said...

ihhhh comelnya korang . bila nak kawen nih?

n0rraslida alias said...

bestnyew...cayok...cayok dik enul!! :)

cik enul said...

norraslida,
thanks dear..hehhhe

aina aziz said...

Bg Alamat kedai ni boleh?

Sha My heart said...

wah, murahnya.

Kat mana ye

Unknown said...

Lh tau alamat location x