c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Wednesday, 29 June 2011

E-Day : camno ni..?

adoiyai....camno ni..macam2 den dah cubo nak gubah balang door gift tuh, sampai skang ni camtu yo ngoman ea....

huh...mgu ni keje aku kat opis duk explore nak deco balang DG tuh...google sana..google sini...tak byk yg bekenan...so mana yg aku rasa okay, aku try buat...macam kat bawah nih...

cobaan pertama...




ni la hasil cubaan pertama aku..simple....ni pun idea terjun je nih...

cobaan ke-2

pastu bila sitdown ngan budak2 umah aku..macam ahli mesyuarat pun ada kami petang tuh...dorang pun bg la idea lg..sharing is caring..tetiba kan..

leh kerana masa tuh, barang yg aku beli pun tak byk, kami guna jer apa yang ada...stakat nak cuba jaya kan..takper la...


adush!buruk tul reben aku tuh...macam ni la rupanya bila kami guna pe jer yg ada..basic idea tuh dah ada...aku tak puas ht selagi tak guna paper yg betul...so esoknyer, balik keje, aku singgah beli paper yg aku nak...

balik umah trus try buat smula...


bila dah guna paper yg betul, baru la menjadi reben aku tuh..kalu tak, kejung je la rupanyer...n pastu aku lilit kat cap botol tuh...



macam ni la rupanyer....okay la drpd smalam..hehehe

cobaan ke -3

n smalam, aku google lagi..n apa yg aku jumpa sgt best...

thank u http://www.jennadeangeles.com
thank u http://www.jennadeangeles.com
bila tgok jer, trus rasa nak try buat...aku pun tgok la kat sini ...itu jam gak aku try kat opis...mintak ampun bos...nak pinjam opis hour jap..hehehe...



bentuk dah ada..tp rupa tuh tak mengancam la...ish tak puas ht..! balik keje smalam trus g beli butang n wrapper hadiah kat kedai 2hengget ajo..nak try, takpayah nak mahal2..

balik je umah, aku pun try la...



camni la rupenyer after guna wrapper n butang yg aku beli tuh...okay la dr td...hehehe


n macam ni la rupenyer after aku lilit2kan kat botol tuh...tak tau nak lilit macam mana....poning kepalo den ni ha...adoiyaii....


untill now, aku masih meng-google macam mana nak hias DG tuh...takper2, ada 3 bulan lagi...

B.E.R.U.S.A.H.A.L.A.H..!!!!

2 comments:

zimie said...

hehe gigihnye dier.cayok2.yang cubaan ke-2 tu cantik.betulllll ;)

cik enul said...

gigih la sgt....itu time mood ada..skang nih dah malas dah..stop dulu...huhu