c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, 23 March 2015

Wedding DIY : Candy Booth

Salam isnin...

pe kabor smua...
teman sehat je...

lama betul aku tinggalkan blog ni terkapai2
umpama si isteri gantung tak bertali...
tu dia...sila muntah!
post2 yang skali skala ni
mmg carca marba skit bahasa aku
hahahha

aku just nak share latest DIY pojek yang aku buat
time wedding adik ipar aku...
ade 2 projek..
Candy Booth & Hantaran
kali ni nak story pasal candy booth dulu
hantaran tgu gamba..so next post la yer...
aku tak de gamba nak show kat korang wat masa ni...
takde gamba takde story...
haahahaha..







alhamdulillah...
smua berjalan lancar...
kek pun sedap..

betol org cakap,
kalu kita buat benda yg kita minat
baik ke buruk ke hasilnya
kita tetap puas hati...
thanks Allah..
Syukur alhamdulillah...

sape berminat nak tempah
roger2 la aku...
hahhahahha...

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)