c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Friday, 1 July 2011

E-Day : checklist majlis pertunangan

hr nih genap lagi 3 bulan lg majlis tunang aku akan berlangsung...


dan hr nih jugak baru la aku nak wat entry pasal checklist majlis aku nanti...tp aku dah wat satu note book kecik dr bulan 4 dulu lagi..huhu..excited gler...aku tulis sgla yg aku igt dalam buku tuh...aku ni kan pelupa...hehehe...



ni la buku nota kecik yg aku maksudkan tuh..mmg simpan dlm handbg...senang kalu g mana2 leh trus tgok kalu nak survey brg...ye la..aku xder PDA ... sob sob sob..*nangis 5mint...


ni checklist aku secara kasar la...


segala resit pembayran pun aku tampal dlam cni..takut aku tersalah letak..dulu byk termakan semut..tu yg penyakit L.U.P.A. smakin parah...

so skang, meh kita tgok ape yg dah n aper yg belum....

bismillahirrahmanirrahim....

pihak cik enul
  • persiapan majlis pertunangan
  1. tarikh.......................................................DONE
  2. masa........................................................not yet
  3. tempat.....................................................DONE : kediaman saya 
  4. wakil perbincangan (pihak perempuan).....not yet
  5. jamuan*menu...........................................not yet
  6. mini stand bunting (18"x24")................IN-PROGRESS : design stage
  7. door gift...................................................IN-PROGRESS : 80%
  • persiapan cik enul
  1. MUA.......................................................IN-PROGRESS : deposit paid
  2. persalinan
             -baju.....................................................IN-PROGRESS : dah tempah
             -viel.......................................................not yet
             -tudung..................................................not yet

     3.  mini pelamin..............................................IN-PROGRESS : design stage
  • hantaran
  1. sireh junjung..............................................IN-PROGRESS : 50%
  2. potpourri...................................................IN-PROGRESS : 80%
  3. cupcakes...................................................IN-PROGRESS : 40%
  4. candy........................................................IN-PROGRESS : 60%
  5. chocolate...................................................IN-PROGRESS : 80%
  6. buah-buahan..............................................IN-PROGRESS : 50%
  7. sepersalinan baju lelaki...............................IN-PROGRESS : 30%
pihak en.Fahmi
  • persiapan majlis pertunangan
  1. wakil perbincangan (pihak lelaki)................not yet
  2. jamuan*menu.............................................not yet
  • persiapan en.Fahmi
     1.  persalinan
         -baju...........................................................not yet
  • hantaran
  1. sireh junjung................................................not yet
  2. cincin tunang & merisik................................IN-PROGRESS : 50%
  3. cake............................................................not yet
  4. buah-buahan................................................not yet
  5. sepersalinan baju perempuan........................not yet
Hmmm..byk merah nih...hijau 2 jew??hahhahaha...tp kebanyakkan nyer in-progress...alhamdulillah...

kalu tgok, pihak en.Fahmi byk yg merah lagi ni...aper cer??? takper2..kalu di izinkan esok, en.Fahmi plan nak carik barang2 hantaran dier ngan mak n kakak sepupu dia...

oleh kerana en.Fahmi balik KL sbulan skali, so kalau boleh dia nak setelkan hal2 ni smua sbelum puasa..nanti puasa lagi susah nak balik...Insya'allah...mudah-mudahan berjalan seperti yg dirancang...amin....           

4 comments:

anaztasias nora aira said...

nora dulu masa tunang redah je ehhehehe hepo preparation okeh :)

cik enul said...

sy ni mmg mcm ni..hehehe..kecoh je lebih...suka handle function2 macam ni..macam skolah2 dulu..jamuan class..smua benda nak kena ada checklist..huhu..

iedchan said...

wah2..ade buku lagik..ehhe comey je..sy dulu2 je smgt..pastu mane ntah buku..:P

-yana mz- said...

thnz for info...saya amek as rujukan ye..=)