c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Thursday, 22 March 2012

DIY Angan2ku

salam...

ini adalah entry yang sia2..
angan2 semata...

ada few things
yang aku listkan under DIY angan2...
hahaha..
pelik bukan..?
semuanya bergantung kpd $$$$...

" nak DIY, buat jela..
kalu rasa tak mampu, 
tak payah nak berangan.. "

amboiiihh..
kasar bahasa...
tak salah nak berangan...
jodoh pertemuan,
ajal maut,rezki,
semua ditangan tuhan...

berangan la dulu,
dah ada rezki,
kita proceed la....
ye idak cik kiah oii...

so aku listkan DIY Angan2ku
nombor  1-4 adalah mengikut
kadar angan2 yg TERTINGGI,
tetapi, pratus tuk mendpatkan nya,
adalah terendah...

1. Candy Buffet corner


2. Photo booth corner 


3. Guestbook corner


4. Personalized mineral water



HAHAHAHAHA...
sekadar angan-angan....

*jauh dilubuk hati..
"Ya Allah..kau murahkanlah rezkiku...amin....ya-rabbal alamin..."

8 comments:

Nisa Dawi said...

Insyallah cik enul boleh buat semua ni..kuat semangat..=)

nk senang, sekali kan candy buffet,photobooth, dan guestbook corner, dah jimat utk backdrop..huhuu
tapi kene buat dengan area yang luas la kot..huhu


tapi tak salah berangan-angan...kerana, berangan itu Indah...=)

good luck cik Enul..

Ecah Ecot said...

suke tgok org nk DIY..ecah xreti..sume suh WP..huhu

SOULMATE is said...

cik enul..sy pun de berangan gak..tp just candy buffet je..yg photobooth tu mcm xkesempaian..sape nak handle..hehe :)

chaiyok2

ni@ @in said...

gud luck cik enul.dari angan2 la semua tu boleh jadi kenyataan..hehehe

cik enul said...

nisa,
a'ahkan..satukan jer..
leh jimat backdrop..
akan di 'note' kan..!hehehe

ecah,
sronok lagi tgok org yg takpayah DIY..senang..huhu

soulmate,

gudluck kat awak jugak dear..sama2 la kita berangan..huhu

nia,
yer nia, mudah2an tercapaila angan2 tuh..hehe

akudidi said...

amin..insyaALLAH dipermudahkan.yg candy buffet n guestbook corner boleh disekalikan. mcm dd wat.buat simple je.ikut budget sndiri.

cik enul said...

didi,
insya'allah..huhu

jooleata said...

hai!

saja komen, sbb ada link kt blog sy :)

rasanya, candy buffet a lil bit pricey,

photobooth n & guestbook corner boleh cmbine

and personalized mineral water boleh buat sndiri.. :)