c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Thursday, 18 August 2011

meroyan dlm piramid

salam..hye..dah 18 hari umat islam berpuasa...alhamdulillah...

last weekend aku g sunway piramid..dah lama hler tak g..aku g ngan fara n nuar...

meroyan sakan aku kat sana!!

mula2 masuk JJ nak carik bantal tuk pelamin aku...aku nak carik bantal pendek tuk letak kat sisi sofa tuh nanti...nak survay harga..tapi kalu murah leh amek trus..hehehe


yg ni fara...sentiasa melayan karenah aku yg nak pg sana..pg sini...hehehe..muchaz glasiaz meamor...
 

apa yg sedang aku lakukan ini adalah semata2 tuk menerangkan sesuatu kat nuar yg sememangnyer memerlukan penerangan lebih dr 1kali dr aku...*pasrah....

bila dah survay kat situ, aku decide nak beli bantal panjang trus n kerat dua..sgt berbaloi..kalu aku beli satu2, harga tuk 1 bantal pendek, 19.90hengget paling murah..tapi kalu aku beli bantal panjang tuh, 19.90 satu tapi aku leh dapat dua....hehehhehe...bajet gler..

last2 tak beli pun kat situ..smalam beli kat giant jew..baru 15hengget satu bantal panjang tuh...lagi murah...heheheh


yg ni la nuar..dia tukang meriahkan suasana...

lepas tuh, aku g carik candy tuk hantaran...ada lagi yg tak cukup....


mula2 aku pilih mana yg aku nak...meroyan gak la nak pilih yg mana 1...sbb terlalu byk yg menarik...


kemudian, fara n nuar jd QC...kalu bab check2 ni mmg serah kat nuar sbb dia sgt teliti..maksud aku, sgt2 la T.E.L.I.T.I....


dah okay smua, bayar..baru la menjadi seorg pengguna yg bijak..

aku bertambah meroyan kat sana, terutama bila masuk daiso...rasa macam nak angkut semua...! tapi apakan daya, aku tak sekaya itu..okay fine..jalan2 cuci mata je la kat daiso tuh..



smua barang yg aku pegang n try tuh nak puaskan nafsu shopping yg sedang membuak2 kat dalam jiwa aku masa tuh..last2 tak beli apa2 pun...huuhu...

okay masa tuk menyidai muka..!tadaa...jgn muntah, nanti batal puasa..

dah puas meroyan, baru la g umah kemba...sbenarnyer hari ahad tuh, kami ada iftar beramai2 kat umah kemba ya n ai...so sbelum berbuka kat perut, aku berbuka dulu kat mata...

5 comments:

erin moshimoshi said...

wahhh besh besh ehhehe

cik fadh said...

wahhh biler nk langsungnyer tu cik enul ?

kaklong said...

suke nyer die...cuci mata...!;)

Sfarlina said...

wohooo bestnya jalan2 ;)

cik enul said...

erin n Sfarlina : lagi best kalu dapat shopping skali..hehehhe

cik fdah: 1.10.11 nanti insya'allah....doa2kan la yer..

kak long: cuci mata mmg suka kak long..cuba suh wat keje, mmg liat..hehehe