c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Wednesday, 10 August 2011

jodoh F.A.C.E.B.O.O.K..wujudkah???

pada aku mmg wujud..kenapa???kerana.......

meh sini aku story mory skit..*bajet org nak dgr...

tadi aku godek2 Fb..hehehe..tetiba senyum sengsorang aku bila terjumpa sesuatu di wall aku..hehheheh..

aku jumpa 1st komen en.fahmi kat wall FB aku..Y.E.S aku ngan en.Fahmi kenal melalui F.A.C.E.B.O.O.K.. dgn kuasa Allah, dia menjadikan FB ni matchmaker kami la..alhamdulillah....hehehe

en.Fahmi ni kawan kpd junior aku masa study kat ukm dulu..so dia jumpa n add aku dr situ la kot...hehehe..

smuanyer bermula pada status aku di FB yang ini pada 22 December 2009....


dgn status aku yg "NEXT" tuh kemudian, tetiba plak ada sorang mamat yg siyes aku tak knal, walaupun dah approve masa tuh, mana la nak igt sorang2 tulis something  kat wall aku...



"saya seterusnyer.." huhu..macam lawak pun ada..tetiba kan nyampuk kat wall org trus tulis macam tuh...heheh..takper syg, seterusnyer dan insya'allah selamanya...

lepas komen kat wall tuh, aku just leave it je la..ye la masa tuh tak terpikir pun mamat tuh akan jadi org penting dlam hidup aku...so wat per nak igt2, feeling2 smua kan...

dan tadi aku terjumpa ni...hehehehe *senyum sampai ke telinga...



kuiz FB ni aku buat masa 30 december 2009..sajer2..maen..bosan...kalu boleh smua kuiz kat FB tuh nak cuba hehehe...tu result yg aku dapat...

i just discovered my love matches!!!ahhahah... 

no. 1 adalah en.Fahmi!!!

dan kalu korang prasan aku siap tulis kat situ, "AKU TAK KENAL MUHD. FAHMI" yer mmg benar, waktu tuh aku mmg tak knal n tak igt pun siapa Muhd Fahmi tuh...

dan begitulah kuasa Allah..hari demi hari, macam2 kisah berlaku antara kami..mula kawan2 pastu...teeetttttt...hehehehe..lama gak kitaorg berkawan..berkawan means BERKAWAN okay...bukan kawan gedik2 tuh...

pastu something berlaku smasa kami berkawan tuh, n kami lost contact...Allah maha kuasa, akhirnya after bermacam2 yg berlaku, kami pun berhubung smula...Alhamdulillah..

dan kini, lebih kurang sbulan stgah lagi, kami akan bertunang dan insya'allah akan berkawen..

Yaaribaaaaa!!!!

dan sebab tu la aku sgt yakin Allah akan menentukan jodoh hambanya dgn pelbagai cara..dan aku Allah sudah tetapkan akan bekenalan ngan En.Fahmi melalui FACEBOOK... itulah aku percaya, jodoh di FB wujud..heheheh

11 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin kenal tunang ekin melalui chatting
hehehe
tp dulu fb x famous
baru ade fb ms tue
ktorg knal kat TAGGED

Aeen said...

mcm ain lak kenal tunang kat dalam myspace...mase tengah zaman kegemilangan myspace dulu...
so now...cinta cyber la katekan..heeheh..alhamdulilah...da nak ke jinjang pelamin pun...:)

aisyahmokhtar said...

n yess aku masih ingat kau kol aku satu hari n bercerita tentang fahmi n kemudian aku menghasut kau macam-macam kemudian 2 hari kemudian kau tepon aku bgtau yg kau dah cakap apa yg patut but then kemudian senyap camtu je, dgn org lain plak yg mengerikan dan akhirnya tup tup memember bgtau kau dah rujuk kembali kpd fahmi ehh??? hoho masih ingat lagi aduan kau satu petang masa kau tengah emo... haha

misssazusarin said...

wani knl ngan en tunang pun melalui ym..he3

aku said...

aku kenal magoo dalam bus!!sadis..haha..beb!yg en.paed sida yang punye tu, aku rasa nak hempuk je!!, wei, apesal ko padam plak nama aku yg like tu??hahaha..wei, jumpa ahad ni k..

cik enul said...

ceeda, aku taknak org hack Fb ko..hahaha*alasan..padahal nak inter-frame sorang2..wokeh, ahad jumpa..

aku said...

eh jap..ko dah on fb balik ke mcm chipsmore jugak?ko ni kan..

cik enul said...

hahahha..yg ko nak chatting kat sini pe kes????xper lah takyah aku onYM..huhu

aku said...

camne aku x chatting kt sini, dah ni je tpt aku leh borak2 cyber dgn ko.. dah lah laptop aku problem tak leh install ym..nk tggu ko pkai bb entah bile..(kejam gile kan)..haha..beb, rindu ah dgn ko..

Hunny Kitty said...

percaya sebab my hubby is kawan ke 400 ai yg ai telah offer untuk belanja makan...last2 kawen! hahahahaha

n0rraslida alias said...

my fuure asben kami kenai kt ospital tmpt akk kjo.... ;)P