c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Monday, 1 August 2011

kalu dah balik... (*__*)v Part I

mgu lepas en.Fahmi balik...infact dia amek cuti sampai hari rabu... ~~Wiiiiiiii *lompat2 blakang pintu

bila en.Fahmi balik, berjimba sakan la aku gamaknyer..hehehe

kisah Sabtu

sabtu lepas, plan ke pahang awalnyer..tapi cancle last minit..g low yat jew..carik laptop baru tuk dik pi..




lepas jumpa laptop yg nak dbeli, kena tgu another 1 hour tuk install segala benda..

takkan nak tgu kat situ jew..aku pun ajak la en.Fahmi g sungei wang..nak g carik baju tuk ayah aku*alasan


okay..dapat dah baju tuk ayh aku...



aper kes nih???ha..ni la kes nak menyidai muka..huhu..lepas je dapat carik baju ayah aku, sempat lagi en.Fahmi carik sluar tuk hantaran nanti..


sambil duk tgu dia kat fittg room tuh, takkan nak bazir masa macam tuh jew..bergamba sakan la kami kat luar tuh..wat macam parkson tuh kami yg punya*V.E.R.A.N.G.A.N.


 bila en.Fahmi dah kuar ftg room tuh, kami kembali normal..


dah setel kat parkson, kami jalan2 la kat sungei wang tuh...en.Fahmi survey hp..aku mmg dah tak fokus dah..mata dah pandang kedai2 lain..huhu..macam ada suara2 yg memanggil aku masuk kdai2 baju kat situ..


survey jew..tak beli pun...


dah puas jalan kat sungei wang, kami ke lowyat smula pickup laptop yg beli tadi..


dah puas godek laptop tuh, kami pun gerak pulang..

Hmm..pulang ker???hahaha..oh tidak..belum lagi..hari masih muda lagi...

aku racun la en.Fahmi nak ke jalan TAR..hehehe..aku cakap la nak carik baju raya tuk mak pulak..*walhal ada niat lain



en.Fahmi sempat beli kpok lekor nih..aku plak, sempat rembat shawl 2 helai..dik pi pun sama...hehehe..sronok nyer....tapi yg penting niat utama pun aku beli gak..baju raya tuk mak...


yg ni kain baju tuk mak plak...


okay,dan  ini hasilnya tuk hr sabtu lepas..termasuklah bgpack coklat tuh...percuma beli laptop..


yg ni plak cenderahati dari capsquare..okay tipu jew..

*hmmm..tak klakar pun...

tak klaka sudah...sbenarnye, mesin paking tuh kluarkan smula tiket ni masa nak kluar..kalu g jalan TAR, aku suka paking kat mall ni..flat rate..dekat ngan smua house n city one plaza...2hengget jew paking skali masuk..so kawan2 kalu nak g jalan TAR, parking kat sni..  

skang baru la puas..bila dah puas baru la boleh balik..hehehe

hipotisis :
Smakin byk tempat jalan, smakin gumbira la hati ni..~~Wiiiiiiii

3 comments:

aTy _faRed~ said...

waaahhh..sakan shopping..!! lame tak ke low yat n sungai wang...:)

Suehaily Mohd Jiwa said...

lawa gila dress akak kat ats nun!dress ka??mana beli?

cik enul said...

aty: g la, tgh sale..heheheh

elly: alamak..tuh kawan akak bg la..beli kat booth yg byk time sabtu ahad kat the curve tuh...agaknyer la..tapi kan, akak tgok kat uptown dah byk dah....