c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Thursday, 23 February 2012

entry speSIAL tuk ko..!!!!

aku mmg tgh marah..!!!
setan2 kat tepi telinga ni
pun duk tiup soh maki org..!!
mmg aku nak maki niyh!!!
jap, tgu ko..!

entry niyh mmg speSIAL tuk ko..!

SIAPA???

tuk bos aku..!!!!
gler..!
wat aku macam kuli batak..!
*hakikatnya aku ni mmg makan gaji ngan ko

ko dgr niyh..!

" bila aku suh ko design, ko MALAS!!!!
bila aku dah design, bg ko check,
macam2 plak ko dah ubah..!
okay fine....
aku tau aku bukan terer sgt design..!
bila dah solve satu masalah,
jgn la create another poblem..!!
B.O.D.O.H. !!!!
dah menyusahkan aku nak oter sana..oter sini..
pastu nak cepat..!!
ko mmg macam cilaksss!!!!"

sekian,
wasalam

7 comments:

Nisa Dawi said...

uih...
takot kite cik enul marah..
hehe...
sabar sabar sabar...
pernah dan selalu kene camtu..
cik enul keje bahagian ape ek,
Nisa penah tgk enul wat skecth gune sketch up eh,
mungkin kita bekerja department yang same...paham sangat lah..=)

btw, Nisa pun baru pas wat entry membebel separa marah tadi..kehkehkeh
terkebetulan mood kite eh..:P

cik enul said...

sangat marah..!
enul tau, dia bengang enul nak benti bulan depan..
so tu yang dia kenakan enul cukup2..

*rasanye kita dalam bidang yg sama.. :)

Nisa Dawi said...

oh..haah kan..enul dah hantar resign letter eh,
teruk lah die camtu..

pape pun..sabar-sabar..

p/s :klu kite, lagi terukla kite keje, keje dah tak ikhlas, sbb dah nk benti dan nk rugi kan cmpany tu..haha..setan hasut..:P

cik enul said...

hahhaha..
terbaik la hasutan ituh!!!
layan kan je la bos macam tuh..
tapi bila dah panas hati tuh, meletup jugak..

Pak Ya Katering said...

hoho . ape yang penah kite lalui sama ! tapi Dell datang dari 3 part .
Family + Tunang + Ofis

aku said...

babe, garang nye! takut meks...

cik enul said...

mau nye tak..!!
sakit hati dowh..!!
en.salleh cakap ngan aku, aku tak pandang pun muka dia samlam..
pakai mouse je tunjuk2 benda yg kena ubah..
hahahhaha!!!!