c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Friday, 3 February 2012

benar kata tupai....

salam jumaat u'ollss....

esok start cuti dah..!
4 hari lagi...
macam2 xtvt boleh buat kan...
aku dah plan dah aper yg aku nak setelkan pasal wed prep niyh..

aku bukan nak cter pasal plan aku pun...
aku tau, ada yg menyampah dgr dah kan...
hari niyh aku nak story doily paper cik lala....





aku adalah diantara org yg terlebih excited dgr bila,
cik lala mula jual doily paper yg bewarna..
mahu ye tak semangat,
harganya pun super2 berpatutan..!
aku kan suka barang2 murah niyh...
hehehhehe...

tak sampai stengah jam cik lala buka tuk tempahan online,
aku trus email qoutation...!
mmg susah nak carik pembekal color doily paper niyh...
bila ada yg jual,
macam super excited plak...

respon cik lala,
mmg la..... lalalalalala....!!
sgt efisyen !
aku email, dia reply...
aku reply balik, dia email smula...
hahahhah...

aku mintak dia poskan sample...
sbb ini adalah handmade..
so quality nya aku agak ragu2..
sbb aku pnah terbeli handmade color doily paper niyh,
workmanship mmg  teruk sgt..
kiranya, kalu aku warna lagi chantek la...*perasan

cik lala pun dgn gigihnya
meng-poskan sample kat aku, raya cina hr tuh...
guna pos malaysia biasa katanya...
aku pun tunggu...
tunggu...dan trus menunggu...
a week after that still tak dapat sample niyh...

cik lala pun msg aku tanya
samada aku dah dapat lum sample tuh...
aku cakap tak...
pelik...
aku tanya la dia guna setem brapa sen...?? n cik lala reply

"sy guna setem 60sen..macam iklan tupai tuh...."

okay...
cute sgt ayt tuh..!
hahahhaha
aku pun cakap la kat dier,
takper la....aku tunggu...


dan selang beberapa hari baru lah sampai...

yeayyy..!!!
sampai juga akhirnya...
benar kata tupai...
cuma 60sen tuk seluruh semenjung...
excited sgt bila dapat sample tuh...
thanks cik lala..!

dan lagi excited bila tgok kualiti handmade tuh,
super duper chantek..!
gud job cik lala...!

skang niyh,
aku kena konpem kan
a few things b4 aku kompemkan order...
tunggu yer cik lala..
nanti sy kompemkan...

til then, daaa......

5 comments:

Lala Latif said...

hahaha...pas ni kena suggest kat pos malaysia, tambah sikit dalam iklan dia 2..."setem 60sen dan tunggu dalam satu minggu..."

btw, puas hati jugak kalau kamu puas hati...;-)

cik enul said...

patutlah kawan tupai yg 1st tuh takmau hantarkan surat dia..takut tak smapai..huhu

syaz@rozelt said...

dah beli??nak beli jugak..hihihi

cik enul said...

syaz, belum beli lagi...ehhehehee...tp otw...huhu

cik gold said...

cik gold pon mcm berminat gak...tapi tunggu enul DIY lu la ye. :P