c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Thursday, 16 February 2012

akhirnya..Alhamdulillah...

salam..

hye peeps..
camner hari nih..?
stress??
sabar...tarikh nafas..lepas plahan2...
fuhhh...aku pun stress gak niyh..
keje melambak gler..

anyway,
hari ni takder cter pasal kawen2 okay..
hari aku nak cter pasal lain...

last week, aku travel ke ipoh..
naper??
sbb nyer aku ada intiview isnin lepas..
13 feb..

aku g sana naik tren..
ETS..as usual la kan...
gerak ahad pagi..

kali niyh aku tido kat sini...



HOTEL SURIA..
cuma RM48 semalam..




aku amek single room jer..
lgpun stay 1 malam jer...



oleh kerana ini hotel baru..
so barang2 smua baru..
berbaloi sgt dgn harga 48 hengget tuh..!
huhu...


lot banglo ni la opis yg aku nak g intvw....
scary bukan???
mmg scary....

ni meja depan dier...


yang ni plak antara 2 org yang dtg invw sama ngan aku..
actually ada 4 org yg datg..
tak pnah lagi aku intvw seramai itu..
so, mmg dah agak pun, msti tak dapat punyer..

cuak gler aku masa intvew tuh..
tanya tuh..tanya niyh..
smua pasal keje..
takder diskus pun gaji yg akan di oferkan kat aku..

so masa tuh, aku dah rasa....
mesti tak berminat nak hired aku..
sbb tuh no point pun nak diskus gaji aku kan..
pasrah...setel invew, aku pun balik...

ETS ticket kul 6suku..
so jalan2 dulu kat ipoh...
its almost 5 o'clock..
tetiba phone aku bebunyik..
firm yg aku intvw tadi, call...

ALHAMDULILLAH...
aku dapat...
gaji di ofer seperti aku tulis kat borang tadi...
alhamdulillah..
rezki nak kawen...
syukur..syukur..
macam nak sujud pun ada masa tuh...

aku start keje 1 april nanti...

so skang niyh, poses tuk pindah ke IPOH plak..
after this, no more IKEA MEATBALL hokayh..!

gudbye meatball ikea....
helloOWWW IPOH !!!!

13 comments:

S.U.R.I.A. said...

tahniah yunk!!

cik enul said...

thanks suria..hehehe

Nisa Dawi said...

tahniah....=)

ciksusu said...

tahniah!! bestnye dh dapat kerja baru..;) so company skang ade keje kosong la ek :p

cik enul said...

nisa : thanks yer..

ciksusu : thanks..!hehehe..ada kosong la nampaknyer...huhu..naper, nak apply?hehehe

syaz@rozelt said...

tahniah cik e'nul..btol rezeki kawen nih..hihi

ira said...

tahniah...:) bestnye dpt kje bru..huhu..ble la nk tkr kje nie...urmm..

cik enul said...

syaz : alhamdulillah, mungkin betol rezki kawen niyh...hehehe

ira : thanks ira..last keje kat sini 30march niyh... 1 april start kat tempat baru..insya'allah..

Aeen said...

tahniah cik enul...akhirnya dpt jgak kerja kat ipoh.....kerja baik2 yeh nanti....rezeki org nk kawen ni...alhamdulilah...:)

dhiera said...

tahniah enul!!!
dah dapat rumah sewa ke? my friend ada sorang kerja dekat sane~ he

cik enul said...

aeen : makasih puan aeen..hehehe..insya'allah..akan keje baik2..

dhiera : thanks dhiera!!!hehehe..belum dapat lagi..en.Tunang sedang carikkan...

Dell said...

Alhamdulillah ! ;)
dell pun dalam proses interview nieh . ;)

ni@ @in said...

congrats cik enul..besh nye dpt keje baru...