c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Thursday, 9 February 2012

berjimba ngan tuan tanah kedaung..!

salam...

sabtu lepas, sperti entry yg ini, 
aku ngan tuan tanah kedaung,
yg juga merupakan hosmate aku,
telah berjimba ke time square n sungei wang,
sbelum  ke misi mencari curtain tuk pelamin aku tuh...

seperti biasa..
setiap agenda mest
diselitkan perkara2 lain dahulu...

jom layan gambo...


ni la tuan tanah kedaung aku tuh!
shopping skan dia hr tuh..
aku???
cuci mato ajo..


as usual, bergaya dgn kasut...
hahhaha...
sambil2 usha tuk kasut sanding...
tak beli tak apa, janji berangan...



penat shopping,
kena la saperde' dulu!!


oleh kerana terlalu byk berjalan,
dari sungei wang ke times square,
dan time square ke sungei wang smula,
kaki pun dah melecet,
makanya,
beli sandel baru la gamaknyer...


so lepas niyh
boleh sambung soping lagi!!!
hehehhe...





okay, sila lempang muka ini!!!

lepas berhabis $$$$ di S.wang ngan T.Square,
kami trus ke destinasi utama iaitu,
Nagoya di subang..

till then, daaa.......

2 comments:

syaz@rozelt said...

chanteq la kasut yg kate ble buat sanding tu..hihi

cik enul said...

sgt cantek syaz..tapi takder bajet nak beli time tuh..so telan air liuq je la...huhu...