c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Tuesday, 21 February 2012

bahana C&K..

salam..

hye readers...
*siap ada 's' kat 'reader' tuh,macam la ramai yg baca..

hari ni nak story pasal
hunting  brg hantaran last saturday...
aku tau, korang pun dah nyampah kan ngan story aku niyh..
tapi..........ada aku kesah...!
hahha..nak cter gak...

tuk handbag ngan kasut,
aku mmg target tuk beli Charles & Keith..
korang jgn salah paham...
brand niyh still lagi affordable tau...
untuk org2 miskin macam aku la..

aku tak mampu nak beli
Guess, Carlo Rino, Bonia, Sembonia etc
tapi tuk dapatkan bag & kasut
yg masih lagi berdesign chantek2
yg beharga mampu milik,
aku target  Charles & Keith..

mula2 ke The curve, mutiara damansara..


antara yg aku chenta sgt2...





 tapi malangnya,
saiz habis, tinggal display..
pang..!!
*jatuh bekecai hati ku...

try plak yg ini...


suka!!!
lagi skali..
pang..!!!*hati yg jatuh tadi dipijak2
tinggal display jugak...

okay..
cuba tuk cool..
pilih handbag pulak..


saya nak yang ituh..!!!

pang..!pang..!!!pangggggg.!!!!!
*takder yg bekecai, cuma menampar muka sendrik
bag itu juga tinggal display..!

fine..!aku seperti givup!!
muncung dah panjang sedepa..
en.Tunang cuba tuk cool kan sy...

tanya plak ngan S.A tuh,
sama da kat midvalley ada lagi atau tak...
jawapan????
NAN HADO..!!
dah habis juga..!

oleh sbb tak puas hati...
aku ke One Utama plak...


trus grab kasut yg aku nak..!


mintak size..


YES!!!
ada yang baru..
hehehehe...


dah tak muncung dah...

amek bag plak...
pasrah..
bag warna yg aku nak, tak der..


tapi yg ini chantek juge...
*perasan..


so aku trus grab yang kasut ngan handbag tuh..


lolipop ni gift dr C&K tuh..
tak tau pe kaitan nyer
lolipop ngan kasut & handbag..
mungkin hati yang 'gembira'
selepas menghabiskan $$$ di situ,
dimaniskan lagi dgn lolipop tersebut...
*okay, tak klaka


alhamdulillah...
kasut & handbag, DONE!!!

11 comments:

Asfiza said...

as pun plan nak beli handbag kat charles & keith :)

Fainie said...

cantik kasut putih tu..nanges tgk ^-^

cik enul said...

as : smoga tak jadi macam enul yer...kalu jumpa yg bekenan tuh, trus la grab..jgn tgu2..

fainie: tau takper..tapi tula..tgal display jer..kat outlet yg tedekat pun dah abis jugak.. :(

Asfiza said...

enul,kalau tinggal display tak boleh beli ker?

cik enul said...

as : boleh jer..dorang lagi suka...tapi sy tak suka benda yg tinggal display..hehehe..sbb byk org dah bukak sana, bukak sini..terutama kalu bag..kalu kasut plak..kengkadang dah kotor2 skit...sbb tuh kalu boleh taknak...

Asfiza said...

a'ah..betol jugak...kalau kasut tu nanti mesti ada kotor2 sikit..

kena cari cepat2 ni..hehehe....tengok dalam entry enul pun dah cantik2.. :)

cik enul said...

tu la..sbenarnyer, stiap kali sy kuar ngan en.Tunang, mmg akan usha kat C&K niyh..sbb tak stiap kali dorang ada koleksi yang chentek2 sbenarnyer..sbb tuh kalu as jumpa yg chantek2 trus grab...hehehe..*menghasut..hehehe

Asfiza said...

as dah tergodaaa...~~ hahahaha

Anis_Apis said...

suka kasut putih tu!!!... saiz 7 ada x? haha

FY said...

suka kasut CK tu..cantik!!

cik enul said...

as : hahaha..bagus..!

anis : ada!!hahahhha...

fy : ha...pe tgu lagi..*menghasut lagi..huhu