c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Friday, 14 October 2011

review : door gf vs stand canvas

salam jumaat....

indah sungguh dihari raya jumaat ni... pg2 dah sarapan ns lemak ngan air nescafe.. heaven...

masih lagi dalam mood review E-day aku...saja nak wat korang muntah...hehehe...sgt annoying kan..??? smua benda nak review... bukan hebat sgt pun...

hehehe...aku bukan nyer per....nak share ngan korang jew...aku xda adik beradik pompuan yg boleh cter2 pasal benda ni pun...harapkan B2B macam korang ni jew *nangis 5minit (menumpang kasih syg org laen)

hari ni nak cter pasal door gift aku ngan stand  canvas..

door gift





ni la packaging tuk door gf aku...guna brown paper jew...pastu aku tambah reben ngan sticker..sgt leceh n memenatkan.. tapi aku sgt puas hati ngan hasil nyer...

masa wat packaging ni, aku dibantu oleh kakak2 ipar n sepupu2 yg laen..thanks guys..sgt2 appreciate apa yg korang buat malam tuh...

canvas

canvas???aper kejdahnyer canvas nih???

haa....igt lagi tak entry aku yg nih??? ni la yg aku nak buat...

gambar yg aku dah edit skit tuh aku finalize kan ngan en. Fiancee pastu aku hantar kat sini tuk print...

 dan inilah hasilnyer....


alhamdulillah..

walaupun macam2 hal berlaku.. terutama isu tempahan aku kat sini ... mula2 servis, okay la.. tapi last2 bermasalah... aku taknak cter apa masalah tuh..tapi tuk wat tempahan kat sini lagi,


M.U.N.G.K.I.N. T.I.D.A.K.

aku nak cter kat mana aku beli easel tuh.. aku beli kat sini.. servis mmg tip top..walaupun takdapat pickup cal, mesti kakak tuh msg... mmg bagus bisnes dorang...tak rugi berurusan dgn dorang ni...

dan inilah yang aku mahukan...aku nak letak canvas tuh kat pintu masuk rumah di sisi meja door gift aku tuh... tujuan??? supaya ada sense of welcoming gitu...




alhamdulillah....dgn izin tuhan apa yg aku plan menjadi..aku sgt2 bersyukur..

walaupun pada masa ni aku sibuk bersiap kat dalam, tapi aku dibantu oleh ahli keluarga tuk setup benda2 nih..sgt2 hargai..Tuhan jew dapat balas pertoloangan kamu smua ~~hug

"Ya Allah, Ya Tuhanku...Kau permudahkanlah segala urusan ku kelak...amin.."

5 comments:

anaztasias nora aira said...

nora punya hadiah canvas dari TPC xdpt2 lg. benci, susah nak kontek. last2 mcm mana u dpt.. tension ar dgn tpc. mmg will say NO to TPC :((

cik enul said...

kalu u nak tau..i contact macam nak gila!!! last, bini dia yg angkat...trus deal nak amek..u post jer kat wall FB dia..

ada sorang customer ni lagi kesian..almost 1month tak dapat contact..last2 bila i dah dapat contact wife dia hr tuh, i tolong tanyakan utk budak tuh skali..sbb dia pun ada client jugak..kesian...

harga pun dah naek, tapi servis hampeh gler!!!*geram

FARAH YASMIN said...

comel nye doorgift..cantik packaging =)

http://bride-note.blogspot.com/

Lady D'yot said...

sue baca preparation awk nk tunang n kawen..rase cam nak kawen lg skali..hah!

cik enul said...

sue : hahha...jgn macam2..takper jd la wedding planner..merasa wat preparation lagi..huhu