c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Thursday, 13 October 2011

review : hand bouquet

salam khamis smua...

ada yg puasa sunat tak??aku tak....yg puasa, slamat berposer yer...

hari ni plak, aku nak story pasal hand bouquet aku masa E-Day hr tuh...

aku mmg hantu ngan bunga daisy nih..so untuk Hb aku, 4sure la aku nak guna bunga nih... mula2 google la nak tgok warna per n macam mna yg aku bekenan..

source : Google
source : Google
source : Google 
bila aku dah dcide nak macam mana, aku pas kat kak nurul, kakak ipar aku...aku mintak tolong dia belikan..sbb dia ada kdai yg murah n fresh... utk bunga daisy aku tuh, dia boleh belikan aku dgn harga cuma RM 1.50 sebatang...

WOW!!!!sgt teruja!
dan......tadaaaa....


superb la kak nurul..!! mmg pandai pilih bunga yg aku nak.. tq  sgt2....


aku rasa beruntung sgt bila mempunyai kakak2 ipar yg tersgtlah best nyer..!!! 10 bintang utk kamu smua!!

mana tak nyer, boleh melayan karenah adik ipar pompuan yg tunggal ni...nak macam tuh...nak macam ni...hehehehe...rasa sgt2 disayangi...*perasan



ni la angah aku...yg tuh wife die...kak nurul...dia yg byk tolong aku...tgok,  baju pun nak sama kuning...sgt2 la supportive!!! 

contohnyer...

sponsor tuk cupcake aku..FIY, kak nurul ni mmg amek tempahan...


sireh junjung ni pun kak nurul tolong gubahkan...masih guna daisy..as per my request..hehhehe

okay..dr nak review pasal HB trus cter pasal kak nurul...anyway, 


THANK YOU VERY MUCH..

"Ya Allah, Ya Tuhanku...Kau permudahkan lah segala urusan ku kelak...amin.."

2 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

bunga daisy cantik

Aeen said...

lawa la plak bile tgk bunga daisy nie...:)