c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Wednesday, 12 October 2011

review : MUA

salam...

hari aku nak cter pasal MUA masa E-Day hari tuh...

kakak ni aku dapat masa aku Google hr tuh..mmg susah nak dapat MUA tuk tarikh aku hari tuh...kebanyakkan yg aku cal smua dah fully book...

Alhamdulillah....akhirnya aku dapat gak...ptg tuh jugak aku trus deposit nak booking..xmau dah carik2 lagi..

aku cuma tawakal je lah yg hasil keje akak ni nanti okay..

masa majlis hari tuh, akak ni dtg seperti yg dijanjikan..walaupun lambat skit, tapi takper..aku tau umah aku ni mmg ulu skit..hehehe...kampung...so dia jumpa umah aku pun, aku dah cukup bersyukur...

ni la hasil keje akak ni...


tgok tuh...muka mmg stok2 kawah bulan...huhu..

sgt2 puas hati..org yg dtg masa majlis tuh pun puji ngan make up akak ni...


akak ni dr Klang..dia charge aku tuk job ni, cuma RM250 jew.. pada aku, untuk hasil yg macam ni, sgt2 lah berbaloi!!

thanks sgt2 kat akak ni sbb tak menghampakan aku...

macam biasa...jamu mata...


ni la antara pic fav aku..pic ni ori tau..takder edit2 pun...aku bukan nyer upah Op pun...pipi yg berkawah takder lagi!!!hahhahahah


sbelum balik, sempat lagi aku  bergamba ngan kak Miszalya ni...

"Ya Allah, Ya Tuhanku...Kau permudahkanlah segala urusan ku...amin..."