c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Wednesday, 21 September 2011

melayan nafsu bergambar..

assalamualaikum....
*tak jawab dosa, kalau jawab sayang...(pinjam tagline maria elena)..hehehe

hari ni hari rabu..orang cakap "wordless Wednesday"... tapi aku susah sikit nak wordless2 ni..manjang je ada cter ...

tapi aku xnak cter pasal hari rabu..tapi hari ahad..yup..hari ahad yg lepas...

hari ahad lepas, seawal 9 am aku dah gerak ke putrajaya..yer aku tahu, Alamanda tak bukak lagi..tapi aku kesana bukan nak ber-Alamanda.. tetapi nak berpicture-an di putrajaya...

so lame kan??asal bergamba jer, g putrajaya...muak dah tgok org duk bergamba kat sana..atas jembatan...bawah jembatan...tepi jembatan...smua ada la...

TAPI... ada aku kesah???? har har har..aku nak jugak...tak pedulik..!

aku suggest kan satu pot kat en.Fahmi..pada aku, pot ni best sgt...tak ramai manusia.. ko nak posing macam maner pun takder la nak segan sgt...

jom kita layan gamba...





ni tukang amek gambar kami..photographer tuk hari tuh..heheh..thanks dikpi ..


sory la, tak banyak gambar yg aku jamukan kat sini..

yg spoil nyer bila kami pergi time pagi..bila pg, matahari membelakangi kami..so, kebyakkan gamba smua gelap.. nak cantek pergi time petang.. lagipun kami gune lens biasa jew...

over kan??baru nak tunang, siap amek gambar ala2 prewedding..menyampah!!!

tapi aku buat ni ada sebab...aku nak guna gamba ni tuk project majlis tunang nanti...lagipun, bukannyer aku hired photographer berbayar pun... sekadar ada gambar cukup...

pela project yg aku maksudkan tu kan??? tungguuuuuu..... surprise...*gaya eric 

4 comments:

Miss Sunshine said...

hehe.. haritu kita pergi bergambar kat putrajaya... tak hired photographer pun.. mintak tolong kakak je.. tak payah keluar duit.. haha

cik fadh said...

best ! xpe, zaman skang mmg ramai je buat shoot sini shoot sana ni . nk kawen lg bnyak nk shoot kan, tuk buat banting ke ape kan..gud luck 4 ur preparation dear ;)

Mizz Ryn said...

wah .. rajin nyer u tunang pun de surprise .. ryn pun sker mik gambo .. then pic tu sume nk gune utk kwin nnti .. kenangan kan2 ??

cik enul said...

miss sunshine : yer betol...tak perlu kuar duit..hehehhe...amek sendri sudah..

cik fadh : hehe..nanti kawen baru la wat betol2..ni maen2 jew..

ryn : takder la suprise mana pun cik ryn...biasa2 jew kalu nak dibandingkan ngan majlis org laen...