c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Thursday, 21 July 2011

E-Day : tulun..! tulun..! buntu sgt nih...

Arghhhh..! buntu sgt..tak tau nak pilih mana n nak yg macam mana..bila dah byk idea..anyway, thanks yer kawan tuk idea2 tuh..sgt2 hargai..* nangis tepi katil.* tapi skang ni, aku tak tau nak pilih yg mana satu..

aper? aper?APER???

okay...okay...pasal mini pelamin aku la...takder la siyes sgt...huhu...

al-kisah bermula disini....taib...

smalam petang after balik keje sperti biasa, aku ngan budak2 umah belonggok depan tv..sambil borak2 bukak plak cter pasal pelamin aku...tetiba si ayu n win bg la idea baru tuk mini pelamin tuh..honestly idea tuh sgt boleh meng-cut-kan bajet aku..tu yg aku nak!!!! tapi skang nih poblem nyer, konflik nak pilih warna..

skang nih, baju tunang aku nanti warna soft yellow..so nak matching-kan ngan warna curtain tuk background  mini pelamin tuh,supaya aku tak tenggelam nanti...



okay skang nih, no platform...guna sofa ayu jew..sofa ni mmg slalu kena pinjam wat pelamin..so safe dah bajet kt situ...juz kena beli kain wat sarung baru tuk matchingkan ngan curtain yg tengah2 tuh...sofa tuh takder la tinggi sgt..kalu dikira, cuma tinggi beberapa inchi jer dari design yg dulu (platform + bantal duduk)...so still nampak sopan kot..hopefully ..*cross my fingers*

box2 kayu blakang tuh nanti ayu akan suh pekerja kat site dia buat..FYI ayu keje ngan kontraktor..so mmg takder masalah...

besar kemungkinan aku tak guna grass ball yg siap kat kedai tuh..nak DIY jew..wat paper pomander ball guna crepe paper jew...sgt2 bajet..huhu...

tapi tu la, aku tak tau combination warna pa tuk curtain aku kat blakang tuh skali ngan sarung sofa tuh nanti..pening...pening...


option 1



option 2


 option 3

 option 4

okay, skang ni ada 4 pilihan...lebih kurang jer kalu tgok kan?...tapi ada beza on real life nanti kot..hahhaha...

sgt2 buntu..tolonglah aku... * nangis blakang pintu

3 comments:

Adian said...

aku suka option 2 atau 3. kuning bright sgt macam bendera kedah plak. baju warna apa? (matila menyibuk)

Adian said...

oops soft yellow gitu. excited baca smpi termiss detail

iedchan said...

option 3!...heheh..i ske wane ijau..