c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Tuesday, 26 July 2011

E-Day : 1 packed, 7 to go...

syukur...syukur..syukur ya Allah....

alhamdulillah..door gift dah siap packing tuk bawak balik ke kg pertengahan ramadhan nanti...


ahad malam yg lepas, aku mengerjakan doorgift kasi siap..mula2 aku tampal segala sticker kat cap bottle tuh..


setel cap, baru aku tampalkan sticker kat bottle2 tuh plak..


gula2 coklat ni la yg aku isi dalm bottle tuh..


sambil aku tampal sticker kat bottle, win tolong isikan gula2 coklat tuh..


dah macam kilang pun ada..ala2 industri perkampungan tuh...huhu


mana yg siap trus letak dalam kotak, nanti senang nak packing bwk balik kg.. la la la....

alhamdulillah...segalanya setel malam tuh jugak..

~~L.E.G.A 12%

11 comments:

fira. said...

whoaaa... bestnye doorgift u!! xpe, kilang pun kilang la.. janji puas. keep it up!! =D

cik enul said...

tq, fira..gigihkan jugakla siapkan..mgu depan dah start poser...takot tak sempat plak...hehehe

Aeen said...

wahh...doorgift da siap dah....bagus2....:D

NANA said...

kat mane nk cari jar glass tu eh?tq!..

cik enul said...

Aeen : a'ah..dah siap dah ..~~wiiiii

nana : sy carik kat qualitypack kat puchong..boleh jew search kat Google, quality pack tuh sbb ada web nyer..welcmm dear..

iedaurora said...

nice door gift... besar, leh letak gula2 banyak!

ieda follo kamu..

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin follow dan link skali blog nie...
hehehehehee

misssazusarin said...

nk jugak bg doorgift lam jar 2..tp bajet tnggi lah..hu3

cik enul said...

ieda : tq..follow kamu juge...hehehe

ekin : tq...hehehehe

misssazusarin : kalu tuk wedding mmg tgi la bajetnyer..sbb tuh sy wat kat e-day jew..tak perlu wat byk2..hehehe..bajet...

Suehaily Mohd Jiwa said...

door gift choc.ni mesti dtg ni!HEHE

n0rraslida alias said...

sumer akk(nada sengau) suke! inul!