c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Monday, 25 July 2011

E-Day : tkar lagi...Hmmm

salam..

nak story skit la...taktau nak cakap sedih ker x...

sabtu lepas, aku ngan budak umah g carik langsir tuk background pelamin...kami g carik kat nagoya, carrefore subang...nak bajet...carik kat nagoya jew..huhu..

tapikan...hampa gler...takdapat apa yg aku nak..susah sgt...sgt2..mungkin sbb aku g kedai biasa2 jew kot..lain la kalu ke jackel ker...gulatis ker..Uuwaaaaa.......rabak la bajet aku...!!pelamin tunang jew....takmau la membazir sgt kat situ..lagi pun..burst la badjet aku!!!!hahahaha*kedekut*

okay..fine..fine..FINE....*gaya syuib sepah*

aku terpaksa rombak balik color theme tuk pelain aku..why not aku combine kan theme dr pihak en.Fahmi ngan aku..Hmmm..menarik..*V.E.R.A.N.G.A.N*

theme color pihak en.Fahmi, hitam silver...n aku plak kuning...Hmmm...so jadinyer.. kuning + hitam + silver..dan inilah hasilnyer....



dan akhirnya dapat gak background curtain yg aku carik..alhamdulillah...
 



dah ukur ptong smua, trus g bayar..takmau lagi dah pikir2..semak kepala..huh...

so skang nih...beginilah rupanya nanti..insaya'allah...


 macam atas tuh atau macam kat bawah...


dua gamba tuh sama jew, beza kat warna bantal tuh..sama ada nak guna yellow atau pun gray...stil lagi pikir..

ahad nyer pulak, aku kuar ngan fara g carik bunga tuk pasu kaca kat blakang tuh..

bunga kami beli kat KK Home Deco, Giant Kota Damansara... S.A dorang sgt helpful...

10 bintang utk kamoo smua..ting! ting! ting!



kebetulan aku ada discount kad so dapat la 20% utk stiap brg yg harga 7hinggit ke atas...save lagi duit aku *kedekut* huhu

alhamdulillah..sgt2...segalanyer ber jalan lancar...

5 comments:

aTy _faRed~ said...

memang kekadang hanye disebab kan oleh kaler tuk sesetengah barang..terpakse rombak warne tuk keseluruhan majLis.. teringat kawen dolu tukar theme kaler sebab susah crik saiz baju kawen yang pekenan.. so..biler jumper yang pekenan..tak kisah dah kaler aper.. memang terus tukar jer semua theme kawen..huhu

cik enul said...

really..?? tapi, bila sampai 1 tahap, tak kisah dah kaler aper..asalkan puas hati...heheh

Aeen said...

wow...theme dia same dgn them majlis bertandang kita nanti...kuning+hitam...hehe...cantek2...:D

cik enul said...

ye ke Aeen..?huhu...sama la kite....

n0rraslida alias said...

cun, KK deco giant KOTA DEM mmg good! hik! aper pn..inul...keseluruhan, akk suker! (nada sengau lgk!) ;)P