c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Thursday, 19 January 2012

warna tema..

salam...

alhamdulillah...Allah masih bg aku nyawa tuk hari ni...

hari ni nak reveal warna tema tuk wedding aku nanti..
insyallah pasni takder pertukaran lagi...mudah2an..

white + blue tiffany..


yang ni tuk solemnization nanti..
nak guna putih, dah dgunakan masa abg2 aku kawen dulu..
cuba cari kelainan dalam famly aku tuk wedding kali niyh...
pilih blue tiffany sbb masih lagi soft color walaupun bukan putih/cream...
lgpun tidakkah sgt chantek warna ini???

apple + coral + ivory


yang nih tuk resepsi rumah aku...
hijau apple fav color aku...
n combine ngan coral tuk nampakkan contras..
softkan smula ngan ivory...

gray + dark puple 

yang nih tuk bertandang...
request dari en.Tunang...
nak puple katanya..
so aku combinekan ngan gray tuk nampak exclusive..
ha...tudia...konon je kan...hahahahha


warna tema dah decide...
pasni anything mesti base ngan warna niyh....
card, door gift, tq tag ker dan macam2 lagi...

*eh, yg ko dah beria niyh, tarikh dah tetap ker???
hahhaha..belum...
okay,daa.....

9 comments:

Aeen said...

cantek sume2 kaler nie....:D

cik enul said...

eh..mommy aeen...tak sabar plak rasa..huhu

bahIRAh said...

takpe..biar takde tarikh..yg penting dah nmpak ape nak buat so kurang stress.. good luck!

iizla said...

color sume menawan.

member penah gak wat color hijau epal tu. pastu gak pelamin, dia gantung epal hijau.. comel sngt!!

cik enul said...

bahlRAh : tu la..takut kelam kabut nanti..

iizla : gantung epal hijau..?hahaha...mmg tepikir gak nak wat macam tuh..tgoklah nanti..

syaz@rozelt said...

tema kaler sume chanteq2!hihi

FY said...

FY suke theme utk reception kat rumah u..color2 dia menyerlah

aTy _faRed~ said...

cantik warne yang fes tu...pengantin pakai warne aep pon berseri nanti..insyaallah..:)

cik fadh said...

xpe prepare awal2 kak . nnt tibe mase senang .

abg fadh nk kawin jugak bulan 6 ni, tgok die rileks je, kiter plak nek risau..ish lelaki mmg mcm tu kan..