c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Wednesday, 25 January 2012

terjebak...

salam..

hye peeps..!
sronok cuti ??
kompem still ada yg cuti lagi nih...
kan? kan? kan?
aku dah keje dah...
bertuah la kalu dapat cuti lama...

macam2 aktiviti yang tidak dirancang
berlaku masa cuti raya cina lepas...
menarik tertarik mmg Da BoooOM!!

T.E.R.J.E.B.A.K  1

hari jumaat....
almost magrib...
tetiba alang aku balik..
n then dia dapat tahu yg angah ktorg nak g tgok bola kat stadium..
NEGERI SEMBILAN VS FeLDA UNITED
alang nak ikut...
kakak ipar aku yg preggy 8bulan tu pun ikut skali..
aku pun terjebak la skali..!



dgn harga tiket 10 hengget sahaja kami boleh menikmati :

1.  kemenangan N9 1-0.. Yeayyyyyyy!!!!
2.  lebih dari 7 kad kuning 
3. 3 kad merah 
4. 3x pergaduhan
5.  perangai2 beruk kat stadium

ahhahahha...
main bola macam nak g perang..
adoiyaii...
macam mana la bola sepak nak maju...

anyway, sronok sgt tgok beruk2 macam kena blacan!
macam tgok sarkas pun ada...
hmmm...kesian pun ada...

macam mana pun...
gudluck lah tuk team N9...
hobin jang hobin!!!!

3 comments:

myrah said...

wahhh..bestnya!rumah sy dkat ngn stadium pon xmampu nk g sbb sesak bangatt..hee ;)

cik enul said...

myrah,mmgagak sesak la..
tapi still dapat paking..
tapi jauh..
kat kolam renang sana...
hehehe

aTy _faRed~ said...

yaeeeyyy..n9 memang...den banggo..;p [tetibe]