c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Monday, 9 January 2012

salam..

agak senyap blog aku kebelakangan ni kan..?
nak hapdet mmg malas...
lg pun story tak brapa nak ada..
hehehe..

persiapan kawen??
agak slow..yela awal lagi kan..

last few weeks aku ada g beli lampu...
tuk DIY kawen nanti...

mula2 survay kat intenet...
termasuk la kat mudah .com
nak makesure lampu yg aku nak beli tuh under bajet..
itu sudah tentu la kan..hehe


kedai ni aku jumpa kat mudah.com
lampu yg aku nak beli dapat murah kat sini...
kedai ni tgh wat stok clearance..
so, smua harga mmg BOOM! BOOM! belaka...



 kena peksa dulu sbelum bayar..



bukan aku je yang beli, hosmet aku pun borong skali..
kebetulan parents dia tgh wat rumah kat kg,
so beli lampu tuk umah baru pun kat sini jugak...
termasuklah kipas kat ats tuh..tu pun dia borong jugak...

korang boleh tgok kat sini
atau g je trus kat sini..

SILVER STAR WHOLESALE LIGHTING ENTERPRISE
Lot: RL02.175, 2nd floor,
The 19 USJ City Mall, Jalan Persiaran Kewajipan,
47620 Subang Jaya, Selangor.

H/P: 014-227-2368
H/P: 017-211-9162 (SMS to Yvonne)



sgt2 la frendly si yvonne tuh...


apa aku nak wat ngan lampu tuh??
Hmmm...
TunGGuuuuu......

1 comment:

mrs irmidrza to be said...

lampu DIY pelamin ekk? bagusnye...=) nnt share..hehe..

miza dtg melawat..b2b 2012..salam kenal dear..

jom tukar link..folo u dear...folo me back ya..

http://lildrwalimah.blogspot.com/2012/01/video-terakhir.html