c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Friday, 27 January 2012

makcik puaka...

salam jumaat semua....
jumaat sudah...
esok cuti..yaribbaaa!!!!

sambung lagi entry semalam...
hahhaha..
macam slot akasia dah..

okay, berbalik kepada cter smalam...

T.E.R.J.E.B.A.K   3


lepas makcik jakel tuh berjaya menghasut bakal MIL aku beli kain tuh,
kini tiba pulak giliran aku ngan en.Tunang plak...
hahahahaha...
berpuaka sungguh makcik niyh...

sambil menunggu kain tadi di packing, 
kami pun try la SURVAY kain tuk baju nikah....


nilah makcik jakel tuh...
marketing level, mmg terbaik..!
hahahhaa...


sgt helpful...
so kami yg dah rambang niyh,
tak perlu la nak susah2 pilih...
sebut tema, dia tolong matching kan..
thanks yer  makcik jakel...


sempat lagi begamba...hhhehe...


nak tgok aku try baju nikah tuh??
meh sini...



yang ni,mmg buat SPEECHLESS...hahaha..nak jugak try....amek la...

YES, aku tau mesti ada yg berkata dalam hati...
" ala..corak nih dah biasa org pakai skang.."
kan..? kan..? kan...???
baik ngaku....
TAPI, 
Ada Aku Kisah????
hahahhha..
yg penting,
i luv it!!

warna?
korang refer je la gamba kat tepi blog aku tuh ea...
saja nak bg suprise,
walaupun pada hakikatnya ramai dah bley agak...
hehehehe.....


last2,
kami pun terjebak jugak ngan makcik jakel tuh....
huhu...
melayang $$$$ kami tuk hari tuh.....

baju nikah, DONE..!!!!
Alhamdulillah.... 

3 comments:

cik gold said...

x pa...dah setel 1 bab.hehe...

aTy _faRed~ said...

kat Jakel memang marketing derang agak bagus..tapi kadang sakit hati..sebab ley jadi pakse rela membeli...teringat dulu beli comforter kawen nak cecah 1K gara2 die pakse dan pujuk beli..memang geram...susah nak lepas kan diri..nasib baik memang suker ngan warne..design n kainnyer..lepas tu pakai nyer tak sampai sebulan..dah mahal sangat..kaler pulak warne cream..takut kotor..sayang..terus simpan..muwahaha..membazir kan..[sakit hati lagi ngan anak si jakel ni yang promote bagai nak rak]

cik enul said...

cik gold : alhamdulillah..hehehe

aty : dorang mmg gitu...hampir jugak kena promote pasal comforter tuh...cakap jer nak bayar kat kaunter dah, trus x promote..huhu...xperla, boleh wat kenangan...hehehe...