c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Thursday, 18 October 2012

meroyan di jalan TAR

salam..
hye smua..

sambung cter mgu yg bz..
hari ahad pula..
selepas pas smua barang2 kat mak,
aku trus grak ke jalan TAR..
nak carik,
bunga mangga..
kain background pelamin..

korang tau tak,
nagoya kat jalan TAR tuh dah tutup 1..
tinggal sbuah je yg kat tgh2 row.
yang sbelah kamdar tuh..
yg kat corner block tuh dah takder..
sedeyh..

so,
meroyan gak la aku nak carik
kain background tuk pelamin aku tuh,
sbb aku nak yg murah..

  

pas dapat kain background tuh,
carik bunga mangga aku plak..
aku nak yg dah siap..
pemalas
tinggal cucuk kat batang penyapu tuh je..
tapi malangnye mmg takder..
warna yang aku nak takder..
pasrah..
tekad nak sambung carik
bila balik ipoh plak..

till then,
Daaaaaaa...

5 comments:

ZIEMA said...

A ah dear dah tutup lepas tu habis semua kain kat situ dia angkut kat kedai lagi satu. Boring je

cik enul said...

ziema : tula..tp staff die cakap, kebanyakkan barang kat nagoya lama tuh, hantar kat kedai lain..susah tol..

ciksusu said...

murah ke kain background yg enul beli??
bape semeter??
kain jersey ye?

cik enul said...

cik susu : a'ah..kain jersey..kat nagoya rm2.80, kat kamdar rm3.00..tapi kat nagoya lagi byk pilihan warna berbanding kamdar..

cik mah said...

btul2...cik mah pun g...terkejut lah bila xde...rupanya dah pindah tempat..hampeh tol....