c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Monday, 19 August 2013

masa utk meng-loundry...

Salam syawal...
Salamat hari raya...

takder pic raya la uolls...
tak sempat nak transper balik hr tuh..
so takde cter raya lagi...

raya tahun ni aku dapat cuti sminngu lebih..
hari ni baru naik keje..
heaven gler...
tapi laki aku keje mgu lepas..
2 hari...rabu n khamis...
so balik ipoh kejap time tuh...

mmg bosan la kan takde mende nak buat...
so aku gigihkan la jugak mendobi baju2 baby...
skang pun aku dah masuk 32weeks..
aku rasa masa yg sesuai tuk prepare bende2 niyh...

ni die baju2 n blanket segala...
masih lagi berpacking n bertag..


jenuh gak la nak cabut satu2 taging harga...
mula2 igtkan nak bukak tanda harga je...
lain kali baru basuh..
tapi macam terlebih rajin pulak...
sanggup tuh kuar jap g kdai beli hanger kecik2..


balik je, trus start basuh...
umah aku takder pengampai besar..
cuma ade niyh je..
so aku basuh dlu baju2 n stokin..
tuala2, napkin n blanket aku basuh kemudian...


ni la ngupanya yard blakang umah aku...
okay la tuh, janji muat tuk 1st trip...
next trip tgu mummy rajin yer...

4 comments:

Diyana said...

xlama je lg tu baby nak kuar...
b'deret2 dah baju baby... hehe

Aeen said...

ain 1 ape pun x prepare lagi untk 2nd baby nie..dah nak masuk 30 weeks...boleh releks je lagi nie...:)

khadijah said...

Wow banyaknya baju. Dija minggu ni masuk 32weeks gak, baju barula ade 5 helai je. Tak taula nak kene beli bape banyak..hee ingat ujung bulan ni jalan jalan baru tambah tambah lagi baju

cik enul said...

diyana : ye diayana, mmg tak lama lagi nak kuar..nebes dah nih...

aeen : baju abg long die kan ade lagi...huhu...tak payah nak pening kapla beli baru...

dija : baju beli runcit2 jew dija..nak bli skali gus mmg tak mampu...hehehe