c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Monday, 5 December 2011

sana sini kenduri

salam..

morning guys..

morning???hahahah..matahari dah naek ats kepala, aku boleh morning lagi..sgtlah monday blues nyer..

seperti biasa...kerja di dahulukan, blog di utamakan..huhu

kali ni nak story pasal kenduri kawen yg aku g..

mula2...g kenduri kawen ain kat kuala pilah..bff masa skolah menengah dulu...




yg pun gang satu kelas dulu...ieda ngan dayah..nak jadi mommy dah..


yang ni plak, mahani..masuk anak ke dua dah...

Sabtu lepas, g kazen aku plak....kat Cheras..


ni la sepupu aku yg sebaya..yg tengah2 tuh, ainul jugak..tp dah anak 2...huhu..


tinggal aku jer yg belum kawen lagi...


Tema majlis gold...ni je la gamba yg aku ada...

yg nih, sila muntah ramai2...

okay..bubye..tu jer nak story..

2 comments:

cik fadh said...

wahhh da resmi inai di jari dulu nih...

cik nora saniey said...

wahh merahnya inai cik enul..ske2..