c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Friday, 9 December 2011

mula2, bajet...

salam...

hari ni, 7.30 dah sampai opis...Hmmm..bagus bukan???huhu..
padahal nak ganti masa berjimba kat opis..
time sronok tak hengat..
ha....padan muka aku!!
ada keje urgent yang nak di siapkan...

sumber : Google
lagipun aku takda story pasal prep wedding aku..
tarikh pun belum kompem...
so, nak start post pasal wedg prep pun macam tak byk benda aku leh shared..

tapi, langkah yg pertama aku buat adalah..
Looking for the list of bajet tuk pihak lelaki n pompuan...
bukan taknak wat sendri...
tapi kalu dah ada yg bg template, why not kan???

mula2 aku google 'merancang perkahwinan'
n then aku jumpa ni...
sekadar pembuka minda..

n then aku jumpa yang nih..
korang leh download n tukar ikut keperluan masing2..
basically, smua dah ada...
senang...



tu la yg aku buat skang nih..
kerja men-survey2 belum giat dijalankan...

okay, blogger2 yg cantek manis lagi baik hati...
cik enul nak start wat keje dah nih..


tata titi tutu...

3 comments:

Aeen said...

gud luck 4 ur wedding preparation....hheheeheh....nasib beban kite dah lepas.....chaiyok2 cik enul...heheh..

erin moshimoshi said...

bagus erin pun wat ehhee

cik enul said...

Aeen : thanks aeen!!!untung la kamu dah etel smua..hehehehe

erin : sma2 la kiter..huhu