c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Thursday, 17 November 2011

tok kadi moden!!

salam...

lambat hapdet plak hari ni...

duk blog walking tadi aku terjumpa satu pic wedding yg menarik...tapi bukan pengantin nyer..sbb ofkos la pengantinnyer hot..

cuma...aku tertarik ngan tok kadi yg nikah kan dorang nih...

mau tak nyer..cuba korang tgok betapa advance nyer tok kadi skang...

sumber : http://www.hafizudinhamdan.com
HEBATKAN???? kau hado???hahhahah....

kalu dulu, tok kadi dtg dah macam james bond..mesti ada briefcase nyer...skang tak perlu lagi!

kalu ada yg memudahkan, why not kan....

huhu..anyway..aku still lagi duk terbayang n pikir..tok kadi kg aku dah macam ni ker???huhu...

8 comments:

erin moshimoshi said...

ahahahah best mcm ni

e k i n ♥ y u s r i said...

hehehehe
moden2
bgus

Aeen said...

gile moden tok kadi skali...advance...hahahaah...

Aisyah Humaira said...

iPad kah itu? seriously?

cik enul said...

erin : mmg la best..huhu..

ekin : dunia dah maju..tok kadi trus memandang ke hadapan..hehehe

aeen : silap2 lepas je nikahkan org trus update kat twitter...huhu

humaira : ipad rasanyer..mmg kencang la tok kadi ni...!

Kisah Hati said...

cik enul, now juru nikah especially kat masjid-masjid besar kat kl ni adalah kakitangan kerajaan... dan derang tu pun muda-muda lagi... haruslah up to date silap-silap mengalahkan kita ni hah hehehe...

cik enul said...

imam muda la ni ea...huhu..now i get it!! no wonder la kat kg i still lagi macam dulu, sbb imam2 kat kg smua dah tua2...huhu..

cik gold said...

wah, dasyat ye...kita pon x pakai.

cik gold suka dengan design pelamin awak cantik dan simple!!