c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Tuesday, 20 September 2011

open lagi...

salam smua...
sihat???

yang sakit2 tuh, makan la ubat yer...ni smua demam raya ni...makan macam2...takbley nak control..hehehe..takper2 raya stahun skali jew..yg penting jgn over sgt..hehehe

sabtu lepas aku g umah terbuka en.Fahmi..*tak tanya pun.....

okay..tak tanya sudah...aku nak cter gak..

aku sampai umah en.Fahmi sbelum kul 9...tu pun dah lambat....janji kul 8 dah sampai umah dier..heheh..sory syg...

sampai2 jew..mak ngan abah takder kat umah..dah kuar beli barang...tgok2 lauk2 smua dah masak..alamak...kiranya aku dtg makan je la ni..hantu punya menantu..


so keje kami yg kat umah ni, juz preparekan bahan2 laksa jew...


wah..wah..wah..tgok tuh...rajin betol..menantu saper la ni kan.. *perasan..huh


lauk2 yg dah ready kami juz susun kat meja jew..


ni la tetamu kami yg pertama...huhu..BF kakak..angah...

masa menjamu gamba dah habis..dah takder gamba pun nak tunjuk..masing2 sibuk..huhu...

macam maner pun aku happy sgt bila sama2 prepare tuk rumah terbuka ni..salah 1 cara tuk kami jd lebih rapat...so lepas kawen nanti takder la kekok sgt...hehehhe *gatal


3 comments:

aTy _faRed~ said...

tak sihat..tak dapat nak buat open house...:(

miszatie said...

salam b2b....

http://miszatie.blogspot.com/2011/09/need-all-of-u-b2b.html

Mizz Ryn said...

hehehe .. btul tu yunk .. bile dh bese sng la kan .. x de la kekok ..