c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Wednesday, 14 September 2011

kalau dah terdesak...

salam syawal semua...

malam tadi ada wat suprise besday party tuk hsmate aku...kami tak tau hari ni besday dia kecuali kawan baik dia..

bila tau last minit, maka, prep nyer pun last minite la...kelam kabut masing2 plan...saper  nak beli kek??sapa nak beli makann???

last2 kami bhg 2...aku n ayu g beli kek..win, niza n ila g beli makann..yang gatal nyer plak, si besday girl mengada2 nak ikot... last2 bg je la ikot group yg beli makann...

aku n ayu naek moto g beli kek..Hmmm..camner la gayanyer bawak kek ats moto kan???gamble jer...

bila puas round satu taman, takder plak kedai yg bukak...last2...ayu bg idea..nak wat macam maner kek besday tuh..huhu..saksikan la.....


kek DIY kami tuh beli kat petronas je...hahahha...kalu dah desperate macam2 idea boleh kluar..


ni la kek DIY kami tuh...hahahha...

bahan2nyer:
- kek choc moist 1biji
- muffin gardenia 4packet(8biji)
- lilin (beli kat mydin)

cara2:

susun ikut suka sampai rasa chantek...walaupun hakikatnyer, nangis 5 minit kalu tenung lama2 kek tuh...lilin??pasang ikut suka juga...




aku, ayu n maksu tgu kat blakang pintu...konon2 nyer nak suprise la kalu allia masuk nanti...hahahha...*pengaruh televisyen



ha...tgok tuh...suke nyer si besday gurl..hahha..*ker nak amek hati jew

apa yg diplan smua menjadi...cuma kek DIY kami tuh mcm.....hahahah...gamble je la..janji ada kek...


ni makann kami malam tuh...6 kotak pizza..

Y.E.S  kami mmg ada bela..hahahahaha

walaupun kek DIY , tapi kami tetap happy malam tadi..makan sampai kenyang..huhu...

4 comments:

cik fadh said...

bnyak btol pizza . brape org duk 1 uma ?

cik enul said...

8 orang..umah 2storey...hehehe..tu pun umah kadang2 rasa sunyi...

bunga said...

amboi..best2..

aTy _faRed~ said...

tak per..yang penting ikhlas meraikan...:) ade gak kenangan...paling besh..pizza bersusun..!! ;)