c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, 29 April 2011

bukan hal aku...

hye...


sibuk btol hari nih..bukan sibuk wat hal keje..juga bukan hal aku..tapi, aku sibuk setelkan hal utk majlis sanding alang aku sbenarnyer...utk alang kali nih, aku prepare kan cupcakes utk hantaran ngan banner&bunting majlis tuh nanti..


wat masa ni, yang dah setel cuma banner n bunting..aku dah tempah n mungkin mgu depan dapat..awal bukan..??huhu...macam aku plak yang kawen..ada aku kesah??!!janji nanti tak kelam kabut...aku tempah kat tempat yang sama aku tempah banner n bunting masa angah kawen dulu..thanks en.hafidz sbb bg harga yang sgt berpatutan....banner n bunting tuh, aku design sendrik..hoby..gler tipu...!! takder maknernyer hobi aku design benda2 macam nih..cuma aku nak design ikut suka aku...takda org leh marah aku..termasuklah yang punya badan pengantinnya..haha..tp aku ada jer bg tunjuk kat dorang...alhamdulillah..suka katanya...tak tahu la kalu puji tuh sbb nak amek hati aku..kang kena tarik balik sponsor tuh..huhu..ugut nih...


kat sini aku nak share la banner n bunting yang aku design tuh..gempak bukan, bunyi nya??hahahahhaha...padahal..design mcm haram jew....so, layan.....


ni utk banner
yang ni plak utk bunting


ha..yang ni special utk stand bunting..
cupcakes pulak aku baru survey beberapa blog..kalu masa angah kawen dulu, aku bg cupcakes gak...tp kat kakak tuh dah naik harga la...mahal sgt...eh berkira plak kan..kata nak bg..kena la ikhlas..hehehe...bukan berkira...cuma kalu kita boleh dapat harga lagi murah, why not kan???so tgh tgu respon dr sorang kakak cupcakes B ni..aku dah emailkan design yang aku nak..aku dah dapat sebut harga dr kakak cupcakes A yang sorang lagi...nanti boleh la aku pilih yang mana lagi murah...


okay...aku dah decide dah nak tempah kat saper..aku nak tempah kat kak liesa..hrga yang berpatutan..tapi design cupcakes tuh, bukan la aku yang buat...elegik skit pasal baking2 stuf ni..huhu..padahal mmg takda bakat nak design cupcakes.....design yang aku nak ye lah...




tapi bukan tema color nih...color utk tema majlis tuh nanti, pink n silver...
yg bestnyer kak liesa kata dia boleh dapatkan warna silver tuh..yeayyy!!!sbb ada tempat yang aku tanya, xbley nak dapat warna silver tuh...so setel dah tempah cupcakes...tinggal g bankin duit jew...huhu...


ok..setel sgala hal yang bukan hal aku...pasni leh tdo ngan 'tenang'...tenang la sgt kan...

No comments: