c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, 29 April 2011

la la la....

morning...hujan hari ni...alhamdulillah...rahmat...jumaat plak kan...huhu..


sgt bosan kat opis, sbb tgh tak da keje urgent..bos pun tak masuk lagi...tgh hari masuk kot, setel gaji..insya'allah...kalu smua setel dapat la hari ni...


smalam budak admin aku kena ragut...kesian gler...abis segala barang dia kena ragut...2handphone, purse, kunci opis, cash check gaji kami utk bulan ni pun lesap jugak...kesian sgt dia...


tunggu la kau sang peragut, nak sgt jadi peragut kan..?? nanti kau bangun tdo, jgn teperanjat kalu ko jd kambing..itu jam, kau boleh meragut sesuka hati kau, tanpa rasa besalah..tapi bukan menaiki motor, tetapi hanya duduk di padang, dan meragut semua rumput2 di padang tuh!!!huh...geram gler...macam la takda keje lain...cuci pinggan kat kedai mamak lagi bagus la drpd ko nak meragut...


okay..enough pasal peragut yang tak menguntungkan tuh..kita story yang menguntungkan pulak...hehehehe....


Yeayyyyy!!! en.F nak balik petang sabtu...sgt menguntungkan!!!!xsabar nak tgu dia balik..malam tuh nanti ada dinner ngan famly dia buat kali pertamanya...fuh...! cuak ni..1st time nak duk makan semeja ngan bakal mak n bapak mertua dan juga bakal adik2 ipar.... nervous..gementar...gemuruh..hmmm..tuh smua bukan sinonim  ker maksudnyer..???paper je la..yang penting, smua ada la...


sabtu ni nak g jalan TAR..temankan si deqna...boleh tumpang sekaki...la la la...


berbalik kepada cter nak g makan makn ngan famly en.F tuh...nak pkai baju pe ek???macam takda baju2 yang menarik jew dalam wardrobe aku tuh...time2 macam ni la, kena shopping nih...alasan...takder dinner pun, aku soping jugak...ye la...kena la nampak presentable depan dorang nanti...takkan nak g dinner tuh pkai tracksuit jew...ni bukan nyer aktiviti larian amal...dinner okay..FAMLY DINNER...(waah...famly dah skang..perasan..!!!hehehe)


Hmmm..sabtu ni boleh g soping ni...en.F pun belum sampai KL lagi..so, aku still ada masa lagi nak beli baju..kasut..tudung...baju nak beli dua la... :p  ...eh jap2..! yang nak beli kasut smua tuh apa pasal???siap baju dua..satu sudah...kasut kan baru beli bulan lepas...pkai pun tak lagi..duk saja dalam kotak kat dalam store tuh...cakap tadi nak soping baju jew kan...kena kawal nafsu ni..gler ko..!kalu dah sampai jalan TAR tuh, susah nak kawal nafsu serakah ni...kena la plak pergi ngan kawan..kalu ada en.F boleh gak ketuk2 kapla ni kalu tetiba aku meroyan kat situ...hehehehe...


ha..nanti boleh la soping skali baju utk kenduri kawin alang...tema pink silver...susah gak nak beli baju ikut tema ni...kalu baju pengantin tuh, senang la nak carik..takkan aku nak beli baju ala2 pengantin tuh....???ber beading bagai...manik sana..manik sini..oh tidak..!kang kalu ikut hati aku, beli jew warna lain..hahahha...gler kejam..! sabotaj majlis abg sendri..hehhehehe


paper pun nanti, tunggu jew masa soping tuh..apa yang spatutnya aku beli, dan apa pula yang tak sepatutnya aku beli...


k la..lagi aku tulis, sgala cter yang bukan2 aku cter...so, aku stop skang!nanti sambung balik..hehehhehe..da............

No comments: