c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

Sunday, 8 September 2013

h.besday to me..!!!

salam..
hye peeps...
sihat semua...?
aku okay ajo...camtu gak...

hari ni anak mummy dah
34weeks n 4days dalam perut ni ha...
alhamdulillah...
gud boy sgt2...
teman mummy keje sabtu ahad...
teman mummy drive sorang2...
pendek kata mana mummy g dia baek2 ajo..

stakat hari niyh,
boleh dikatakan 70% barang2 baby dah prepared..
still dalam usaha tuk melengkapkan
mana yg tak cukup lagi...


ni barang2 tuk nursing baby nanti..
aku pilih tommee tippee..
saje suka..
tak kisah la org nak kondem ape pasal brand ni kan...
aku okay je...


yang ni barang2 mandian
ngan ubat2 die..
minyak2 segala..
krim bontot pun sempat rembat hr tuh...


ni bakul isi baju baby..
tuk bawak balik time pantang nanti...
almari baby lum beli...
belum sampai bajet lagi..
tgu2 lah rezki lain masa...


ni pun sama..
tuk letak stokin2 baby..
senang nak carik klu asing awal2..


bila dah susun smua baju2 baby,
hampir penuh..
barut baby lum isi lg tuh...



last but not least...
bag ke hospital..
packing sudah...
mintak2 dipermudahkanlah segala urusan nanti...
insya'allah....
nebes la plak...
takut...
tak sabar nak jumpa baby pun ada...
hehehehe...

sbenarnye,
entry ni dah lama simpan dalam draft..
saje je nak post hari niyh..
hahahha...
sbb nye,
hr ni besday haku..!!!
hari ni genap aku 27 tahun...
alhamdulillah...


3 comments:

Diyana said...

happy birthday cik enul (^_^)

cha said...

happy birthday u. semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye

cik fadh said...

hepy besday mommy !!