c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Monday, 1 April 2013

wEd rEviEW : Outdoor session

salam..
hye peeps..

sambung entry lpas..
macam aku cakap hr tuh,
kul 3pm aku dah kuar amek outdoor...

tak panas ker???
takper..
bukan nak baring2 kat tgh panas tuh pun...
sbb tuh brani kuar time tuh..

jom layan gamba...



lokasi ni aku dah aim awal2 lagi..
sbb aku rasa macam jarang je
org amek kat area niyh..
infact aku rasa,
dalam kampung,
aku je yg amek kat area niyh..
yela, ni cuma pekan koboi kat depan umah aku je..
bukan la cantek sgt...




dekat ajo...
deret kedai lama ni,
kat depan taman umah aku..



sbb tuh aku tak rasa takut,
kuar g outdoor time kul 3pm..
letsay ade kawan2 yg datang majlis aku,
tapi masa tuh aku tgh wat outdoor,
aku dah psan kat parents aku,
suh tepon aku..
nanti aku balik la umah jap..
takde la isu,
pengantin takde time tetamu dtg...
bijak kan...??
huhu...









tak sampai sejam pun aku amek gamba..
area shoplot lama tuh pun dah cukup tuk outdoor aku..

okay..
cukup itu saja..
sambung lain kali..
lain topik..
daaa....

4 comments:

cik fadh said...

kak, dkt mane ni ek ?? mcm prasan tp xigt lar..haha

cik enul said...

fadh, kat pekan johol tu jer..biase org lalu kalu dr pilah nak ke tampin atau melaka...

eddany @ WE said...

wewittt...chantek nya outdoor pix :)
classic okey!!!

khadijah said...

wow cantiknya walaupun deretan kedai lame, bile dalam gambar serius cantik nampak klasik gituw.. wah suke la semue pic2 ni :)