c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Monday, 24 September 2012

tak mampu...

salam..

ya allah...
47 hari je lagi nak jadi bini org..
boleh ke aku..??
mampu ke aku..???
semuanyer...INSYA'ALLAH....

skang ni bukan itu yg aku concernkan..
mak aku sakit...
tak brapa sihat..
nak wat keje pun tak larat..

mgu lepas aku balik..
tak sanggup nak tgok muka mak..
sakit tul rasa yg ditanggung..
kalu aku ada kuasa,
aku nak sakit tuh pindah kat aku..
biarlah aku je yg rasa...

Ya Allah..
kau sihatkan lah kedua ibu bapaku..
kau ringankan lah sakit mak..
sembuhkanlah mak ngan cepat..
amin..amin...

mak risau..
majlis aku dah nak dekat..
tapi mak tak mampu nak prepare apa2..
mak tak larat..
itulah yg dikeluhkan kat aku
masa aku balik mgu lepas..

rasa bersalah pun ada..
kalu tak kerna majlis kawen aku tuh,
takder lah mak risau sgt..

apa yg aku mampu berdoa,
moga2 mak cepat sembuh..


amin...

6 comments:

S.U.R.I.A. said...

ya allah ya tuhan ku.
permudahakn mereka untuk menguruskan masjid mu...
sihatkan mereka...
amin

cik fadh said...

semoga mak akk cepat sembuh yer..dan semoga segala urusan akan berjalan lancar..

cik mah said...

semoga mak cepat sembuh....sama2 kita berdoa ye...bnyak2 sabar tau....

Diyana said...

sama lah mak kita....
itu hari dah check up, doktor kate xde pape...
tp still kena follow up sbb dia still rasa sakit2..
sama2 kita doa.. insya-Allah (^_^)

cik enul said...

thanks smua..
doakan mak enul..
mudah2an, mak cepat sembuh..

aku said...

beb..kenapa ni?apsal xshare pon..mak ko kenapa?xpe2, xsesuai plak tanye2 kat sini kan..aku doakan mak ko cepat sembuh dan majlis ko berjalan lancar..doa banyak2 je beb.. kisah orang macam2 kan, ada yg berjalan lancar sebelum majlis, lepas majlis macam2 pulak dugaan dtg, ada yang Tuhan nak bagi dugaan awal2, nak tgk macam mane dia dapat handle problem tu, insyaallah lepas majlis semua ok. aku pon sebelum majlis macam2 jgk dugaan beb, yang paling teruk fadhil kene ragut lah. tapi sabar je kan. yang penting kita tau niat kita dan kena ikhlas buat apa2 pon..take car beb! love u~