c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, 29 May 2013

lepas rindu...

salam..
hi peeps..

aduhh..lama tak hapdet...
masa tuh ade,
tapi aku terlalu bz ngan life skang niyh...
chewahhh...kalah pemegang2 kerusi kat palimen sana..

utk melepaskan rindu korang kat aku..
*sila muntah ramai2!

aku saji kan gambar2 aku yg gojes ini...
*boleh muntah lg skali...

hahahahhaha..
sumpah rasa nak lempang diri sendri taip macam tuh...!!

gambar2 ni masa awal bulan 5 ari tuh
aku g opis trip kat langkawi jew...
alhamdulillah...rezki baby..aikk????
hehehhehee...















last but not least...

tadaaa..
baby bump...
huhu..4bulan masa niyh..
smalam genap 5bulan..
alhamdulillah...

okay daaa...
tgu next entry yang ntah bila...

7 comments:

myrah said...

alahaiii..comelnya baby bump dia..tahniah awak! L)

Aeen said...

wee..tahniah enul...diam2..dah 5 bulan ek..aeen next month baru masuk 5 bulan...:D

SOULMATE is said...

Wahhhh.
Comeyyyyylah..hehehe. take care dear

tenku butang said...

cantiknya blog niii!!

haii.. salam kenal..

follower no. 189
done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

cik enul said...

myrah : thanks myrah...ramai yg cakap kecik je prut kite walaupun dah 5 bulan..nak buat macam mane, janji baby sihat..hehehe

Aeen : tahniah kat aeen jugak...2nd baby dah..sebaya la anak kite nanti..hehehe

soulmate : thanks dear..doakan yg baik2 je yer...

tengku butang : salam kenal..thanks sbb sudi jalan2 kat blog yg bersawang niyh...

Ecah Ecot said...

jaga kesihatan, jangan lasak ye..tahniah...:)

cha said...

rendunya langkawi. nampak u had fun sangat thru pictures tu u. alaa baby bump comel je tak besar sgt ^_^