c'enul & fahmi

Daisypath Anniversary tickers

aisy na'il

Lilypie Second Birthday tickers

pasal aku...

My photo
A dreamer at heart.Tries to watch scary movies- but fails miserably.Wants to wake up next to en.Fahmi everyday, forever.Laughs to loud. Talks to much.Willing to make people laugh at own expense. Frets when away from en.Fahmi for too long. Misses family dearly. Believes a good cup of coffee can mend the worst day.

Wednesday, 15 August 2012

DIY : corsage tuk famly..

salam..
hye..
slamat berpuasa smua..

pagi tadi pas sahur,
tetiba dapat idea
nak buat corsage tuk famly..
masa resepsi n bertandang..

bahan2..?
korek dalam kotak masa bertunang hari tuh..
bajet....

macam2 idea pada mulanye..
igt nak buat button badge jer..
pastu macam tak sempat 
plak nak g borong badge
yg kosong kat shah alam..

pastu igt nak tempah on9 jew..
pastu tak jadi...
rasa macam rugi lak..
masa pun 'byk ' lagi..
why not
DIY jew..

nah..amek..!!

pas cuba bebrapa kali..
wat tuh, wat niyh..
maka hasil pertama...


nampak..?
nampak tak..?
wat2 tak nampak je la..
hasil macam haremmm....

pastu cuba..
n trus cuba..

bila try kat baju...
dah macam adun kawasan kuala pilah pun ada...
hahhahaha..
lantak la..
janji aku tak nyusahkan org..
cuma sakitkan mata korang je..
hahahahha...


okay...
till then..
Daaaaaaa.....

3 comments:

dhiera said...

jarang dah nampak enul ni update blog~ simple je corsage tu. unik!

cik enul said...

Internet tak brape nak Ada..update blog pun macam tu gak la..hehe

iedaurora said...

ieda nampak cumey sgt corsage tu!